7 comments on “Zwart of wit

 1. ook in het duister kan gegiecheld worden πŸ˜‰ En in het licht heel somber gekeken worden, het is maar net wie je treft. Hier is het denk in balans, somber? Nee, maar als ik serieus kijk, net als velen, dan kijk ik schijnbaar boos πŸ˜‰

  X

 2. Wat leuk, een eigen domein! Was jij dat niet die zei dat ze daar ooit van afgestapt was? Ben ik jou nu toevallig thema’s schuldig? Meen zoiets eruit geflapt te hebben πŸ˜› πŸ™‚

  1. Ja klopt! Dit is mijn tweede eigen domein. Ik heb het toen laten vallen omdat ik bijna niets meer deed en de kosten vond ik véél te hoog. Ook had ik altijd gedoe met de hosting.
   Nu heb ik hulp gehad van de zwager, hij heeft ook alles voor mij geregeld en alles is echt stukken goedkoper! Yeah!
   Hahaha, nee hoor, je bent me niets bersvjuldiverschuldigd ❀

   1. Beter! Een eigen domein voelt toch fijner πŸ™‚ Ik weet dat ik je niets verschuldigd ben, maar mocht je van gedachten veranderen, dan heb ik meer dan genoeg leuke opties/thema’s voor je waar je even tussen kan rondneuzen – ’t was namelijk geen grapje πŸ˜‰

    Zelf geef ik sinds ik een eigen domein heb de voorkeur aan premium thema’s, gezien je dan volledige controle hebt (en geen onzin -wordpress of linkjes- in je footer, alleen je eigen naam/copyright).

    Mail me gerust (aelyzenn@gmail.com), dan stuur ik je mijn verzameling door. Niet schrikken xD.. ik heb echt een probleem *tomatenhoofd* Of een ‘superkracht’, zoals jij ’t zou noemen, hehe πŸ˜‰ Daar mag best ook iets goeds uit voortkomen πŸ˜›

Geef een reactie