Waanzin

Stapje voor stapje
Voet voor voet
Pas op wat je zegt
Breek je nek als het moet

Het is overal. Het is nergens. Woorden komen aanvliegen, slaan kapot op de muren en dwarrelen met verse wonden langzaam naar beneden. Eventjes lijkt het alsof de tijd in snelheid afneemt. Ik draai me om, kijk naar boven en zie niets. Niet omdat het donker is. Maar omdat mijn ogen dicht zijn. Ik kijk niet. Ik luister niet. Ik praat. Wil gehoord worden, maar met stilte bereik je slechts de waanzin.

Hoe mooi waanzin kan zijn is niet iets waar we vaak aan zullen denken. De witte muren, de lange gangen en de snijdende stilte is misschien het enige wat in je op komt wanneer je denkt aan waanzin. De gesprekken die uren zullen duren, om slechts een stap in de juiste richting te doen zullen niemand doen branden van verlangen.
Toch is waanzin niets anders dan branden van verlangen.

Bron afbeelding.

25 comments on “Waanzin

    1. Dankjewel <3 Ja Tim is zelfs na de tweede aflevering nog steeds mijn favoriet. Ik vind het zo jammer dat hij niet door is, ik vind zijn stem zo mooi. Echt, stunning!

    1. Ik weet niet hoe het kwam, maar ik heb de tweede aflevering gemist. Bleef maar naar iemands gemopper luisteren? πŸ˜› Nee grapje. Net gelukkig de aflevering terug gekeken. Tim blijft de best.

  1. Echte waanzin hoop ik toch bij mezelf nooit mee te maken. Maar een bepaalde hoeveelheid zorgt bij mij voor inspiratie voor van alles en nog wat.
    Toch, ik herken dat hierboven geschrevenen wel. Niet per se uit waanzin maar wel het verlangen.

    1. Het brengt inderdaad een geweldige golf van inspiratie. Dat is natuurlijk altijd een goed ding. De tekst van Tim is geweldig, het nummer vind ik ook helemaal het einde. Ik zocht hem, vond nog meer van zijn werk op bandcamp en ben verkocht. Jammer genoeg is hij niet ver gekomen in de beste singer songwriter.

Geef een reactie