Vreemd

Meisjes zijn raar. Zo, het is eruit. Ik lucht mijn hart en vertel jullie slechts wat oud nieuws. Wij meisjes zijn vreemd. Vrouwen zijn gestoord en laat ik nog maar zwijgen over de Feeksen des Hell. Want wees eerlijk, stiekem zijn wij allemaal gewoon een beetje merkwaardig.

Hij geeft toe dat er iets is. Zwijgt en is na het hele zwijgen nog even iets langer stil. Mijn wenkbrauwen beginnen de klim naar boven en vol geduld wacht ik. Tot het einde van de stilte. In gedachten zie ik het gebeuren. Mijn arm slaat zich om hem heen. Schudt hem flink door elkaar heen. Schreeuwend om ontwaking. Mijn voet eindigt onder zijn ass, om hem even terug de realiteit in te schoppen.

In het echte leven zit ik. Zwijg ik. Kijk ik en wacht ik. Wanneer ik deze circel af heb, herhaal ik hem. Keer op keer. De gedachten schieten door mijn hoofd. Ik toon begrip, blijf rustig en geef hem alle tijd van de wereld. Dat terwijl hij eigenlijk gewoon zijn ballen op moet rapen en het mooie moet zien. Het goede, van elke dag. Hoe vol de wereld zit met liefde.
Gadverredamme, hoe vol de wereld zit met liefde?

Ja. Ik ben raar. En dat is misschien meteen wel de reden, waarom alles zo goed past. Of niet. Ook heel goed mogelijk.

Bron afbeelding.

19 comments on “Vreemd

 1. Het goede van elke dag ja. Elke dag dat je wakker wordt is mooi, en elke dag heeft wel iets om van te genieten.
  Of de wereld vol met liefde zit hangt er een beetje van af of het gezien wordt. πŸ™‚
  Maar je hebt gelijk. Vrouwen zijn onbegrijpelijk. πŸ˜›

 2. Oorzaak en gevolg

  de onverklaarbare gedragingen van vrouwen zo nu en dan
  zijn eigenlijk met heel weinig woorden te verklaren
  als je weet dat de eerste mensen tweeslachtig waren
  daarom zitten er nog altijd diep in elke vrouw stukjes man

  Lenjef πŸ˜€

  1. Toch denk ik soms dat bepaalde dingen hun brandstof uit hele zwarte gaten halen. Hun energie halen uit het verpesten van de zooi en zo hun geluk behalen. Maarja, hoe gelukkig kan dat geluk dan nog zijn.

 3. Die zwarte gaten, Cassilda, worden veroorzaakt door de nieuwe god – zijn naam is Geld. Geld en macht(smisbruik). Het aanbidden van die God en/of het gedwongen moeten volgen (gebruik van moeten maken) van dat Geloof is de oorzaak van wat jij omschrijft als: ‘Hun energie halen uit het verpesten van de zooi en zo hun geluk behalen.’ Inderdaad want hun geluk is uitsluitend NOG MEER GELD.

Geef een reactie