Tussen de oren

Als ik mezelf niet ben
Wat ben ik dan wel
Waar is dan het begin
Als ik mezelf niet ken
Hoe klauter ik dan uit deze hel
Tot waar loopt deze waanzin

Sinds de hersenschudding heb ik weinig zinnigs op papier kunnen zetten. Ik voel me dom. In hoofdletters. Ik vertel mezelf tientallen keren per dag dat het allemaal maar tussen de oren zit. Keer op keer. Herhaling naar herhaling. Gewoon even wat uit je mouw schudden, kom op.

Nee, daar kom ik even niet op.

Bron afbeelding.

31 comments on “Tussen de oren

 1. Hey, ik volg je nog maar net dus die hersenschudding is nieuw voor me. Ik las nochtans een aantal hΓ©le mooie blogs van jou onlangs. Effe relaxen, mediteren? Terug naar je kern, of lukt dat nu niet? Mijn dochter zou wild worden van je muziekkeuze πŸ™‚

  1. Dankjewel voor de lieve woorden. Even relaxen of mediteren zet geen zoden aan de dijk. Ik word daar alleen maar kriebelig en frustie van. Heel lief meegedacht van je <3 Nu vraag ik me af wat voor muzieksmaak je dochter heeft

 2. Normaal zou k zeggen get the fuck over it… Alleen een kopstoot zoals deze is gewoon niet nix.. Ook voor stoere dames die te snel weer fulltime gaan werken en alles willen blijven doen zoals altijd.. Neem de tijd en kom maar snel even een watertje pakken πŸ˜‰

 3. Een hersenschudding moet je niet onderschatten, en zeker de tijd geven te genezen. Ik weet niet hoe hard de klap aan kwam, maar je kan er behoorlijk door van slag zijn, en dan zoals jij hierboven beschrijft.
  En alle goed bedoelde adviezen die ik hier boven lees, ze zijn allemaal onzin.
  Sterkte, en blijf ons verrassen met zulke vette muziek. πŸ™‚

  1. De klap kan ik mij niet zo goed herinneren, de pijn ervan ook niet. Ja de hoofdpijn, maar niet de klap zelf. Het valt best tegen, had verwacht dat alles met een paar dagen wel weg zou zijn. Vind alle adviezen heel lief, alleen kan er weinig mee. Geduld hebben en laat ik nou net Koningin Ongeduld zijn. Ik hoop momenteel alleen maar dat het afneemt en anders zal ik heel snel een manier moeten vinden om er maar gewoon mee om te leren gaan. Beetje zitten zeiken helpt niemand. Dankjewel! En zeker, muziek kan niet ontbreken!

   1. Ik zou als ik jou was even naar je huisarts gaan en dit met hem bespreken. Je kunt blijvend schade oplopen door een hoofdtrauma dus pas op a.u.b.

 4. Ook jij en ik

  we zijn wat we denken, dus een hoop gedachten
  die als bandieten ons brein gijzelen
  vaak de rede en emotie verbrijzelen
  in een vorm die we lichaam noemen en pachten

  Niks forceren, Cassilda!
  Lenjef

 5. Als er geen zinnige tekst uit je komt ben je niet dom. Tenminste.. bij mij is er nog nooit wat zinnigs uit gekomen en ik ben niet… of vind je wel… πŸ˜‰

  Neem je rust dame, dat heeft je hoofd echt nodig.

  Love As always
  Di Mario

 6. Ga eens rustig zitten, zoek naar een minuscuul klein gaatje, neem een uitgebogen paperclip en duw het uiteinde in het gaatje. Na deze personal reset komt alles weer goed met je πŸ™‚ <3

 7. Heb je geen inspiratie? Ik lees pas bij je en heb alleen nog maar mooie blogs gelezen, met een inhoud die er niet om liegt. Doordat ik pas bij je lees weet ik ook niets van de hersenschudding af.
  Ik denk dat je jezelf gewoon wat meer tijd moet gunnen. En misschien leg je de lat voor jezelf hoog?
  Groetjes en beterschap!

  1. Wat een lieve woorden! X! Ja een paar weken geleden was ik weer eens heel handig bezig. Bedrijfsongevalletje met hersenschudding tot gevolg. Klinkt allemaal ernstiger dan dat het is, maar stiekem ben ik het nu wel al zat. Mezelf tijd geven is vrij lastig, ik wil alles en kan vrij frustie raken als iets dan niet lukt. Nouja, pissed eerder πŸ˜› Dankjewel!

Geef een reactie