Tits en lellen

“Wilde je later, als je eindelijk eens groot bent, een speldenkussen worden dan?” Welkom in het land van Sarcasme, ik zit hier met mijn ijskoffie starend naar Mevrouw Spot. Ze is niet zo gecharmeerd van lichaamsversieringen en uit dit met alle liefde. Spuiend met gal.

“Je hoeft het niet mooi te vinden, ik wil het niet voor jou.” Haar mond valt open, ze gaat tegenover mij zitten en even lijkt Mevrouw Spot op een overbezorgde moeder. Gelukkig, heb ik er daar al een van. Mevrouw Spot schudt haar hoofd, begint mij te waarschuwen voor alle gevaren. Ontstekingen, vergroeiingen, littekens en gaten die misschien niet meer dicht groeien. Daar zit je dan je leven aan vast.

“Ach, dan heb ik straks in het bejaardenhuis niet alleen een paar hangtits. Maar ook een stel hanglellen.” Mijn moeder, lacht om dit soort opmerkingen. Die kent haar eigen dochter als de achterkant van haar hand en weet dat ik niet heel spontaan aangelegd ben. Ze kent haar kind, weet dat er weken voorbij gaan, voordat ik de piercingshop weer eens binnenhup. Zeker, nu ik een andere shop wil proberen.
Mevrouw Spot is een ander verhaal. Als het kon, zou ze mij vastbinden. Vast aan de stoel waarop ik zit, hopend dat ik een andere bevlieging in mijn hoofd haal. Woorden als misselijkmakend en monster vliegen voorbij. Ik neem nog maar een slok van mijn ijskoffie, negeer haar gebazel.

Mevrouw Spot loopt graag in haar kantoorkloffie, netjes gekapt en geplamuurd rond. Ze vind dat mooi, voelt zich zo op haar gemak en straalt dat ook uit. Geen bouwvakker die zijn blik strak weet te houden als ze voorbij loopt, geen dag zonder complimentje.
Ik loop graag wekelijks met een nieuwe haarkleur, dressed in black en slenter samen met de dudies van concert naar concert. Als de nuchtere straight edge griet, vind ik tattoo’s geweldig. Piercings zijn prachtig, tenzij iemand mij een foto van zijn gestrechte gat in zijn balzak appt. Geloof me, dit kan.
We hebben allemaal smaak. In sommige gevallen, wansmaak.

Bron afbeelding.

22 comments on “Tits en lellen

 1. In zijn balzak… dat hoef ik dan ook weer niet te weten natuurlijk. Doe jij ondertussen maar lekker waar jij je goed bij voelt. Voor een man is misschien een stuk ijzer aan zijn lip waar hij aan vast komt te zitten niet lekker, maar plamuur binnen krijgen omdat je iemand knuffelt is misschien nog wel ergen. Hatsjie

  Love As Always
  Di Mario

  1. Gezicht piercings vind ik niets, of in ieder geval… nog niet aan gewaagd. En inderdaad, plamuur is viezer haha. Ja soms hoor of zien we dingen die we eigenlijk helemaal niet willen weten van een ander.

 2. Piercings en tattoos. Voor de een een levensstijl, voor een andere een blijk van wansmaak.
  Ik loop al heel wat jaren rond met lichaamsversiering en heb er nog geen dag een ontsteking of vergroeiing van gehad.
  Aan mijn balzak geen gedoe trouwens. Daar stel ik echt wel een grens.
  En foto’s van balzakken hoeft voor mij ook niet.

  1. Iedereen heeft zo zijn mening over versieringen, maar gebazel over ontstekingen en shit zijn onnodig. Ken maar weinig mensen die echt problemen gehad hebben en meestal was dat een geval eigen schuld, dikke bult.
   Het irritante met whatsapp is dat iedereen elkaar maar foto’s stuurt, sommige hebben geen schaamte. Misschien verdwijnt dat wel, op het moment dat je daar beneden gaat stretchen.

 3. Tattoo’s zijn mooi. Mensen moeten hun smoel houden te zeuren over ontstekingen en dat het allemaal niet mooi is. Hier staat de volgende tattoo in ieder geval alweer in de planning.

Geef een reactie