Stilte

Er valt weinig te zien, wanneer er niets geplaatst wordt. Je zult weinig horen, als de woorden niet gesproken worden. De stilte zegt het misschien al, soms is alles gewoon weg. Alles valt niet te beschrijven en niets is de vermelding waard. Het is zoals het is, of misschien was het, zoals het was.

Het is een aantal dagen een beetje rommelig geweest op de blog. Ik heb gefaald en ben hier op dit moment ook nog eens behoorlijk trots op. Het niet halen van een voorgesteld doel. Een bedacht plan laten varen, om gewoon even af te wijken. Omdat het kan, omdat het nodig was.

Mijn gedachten lopen momenteel een beetje over met ideeรซn. Alles is leuk, of zo slecht dat het mij geweldig lijkt om er een stukje over te tikken. Het resultaat? Dat jij nu dit stuk gezwats leest, omdat ik niet weet waar ik mag, kan en moet beginnen.

Jullie zullen even geduld moeten hebben.

Bron afbeelding.

20 comments on “Stilte

 1. Maar er staat in ieder geval weer iets te lezen hier op je blog. Nu ben ik natuurlijk ook benieuwd waar je mee gaat komen.
  Alles kan en alles mag als jij daar zin in hebt.
  Zelf vind ik “gefaald en falen'” verkeerde woorden. Ze klinken zo negatief.
  Maar goed, het is jou gevoel.
  Maar neem je tijd. Wij zijn fans en wachten wel ๐Ÿ˜€

  1. Falen en gefaald hebben klinkt inderdaad wat zwartgallig, maar niet zo bedoelt. Soms heb je een fail nodig, of iig ik heb soms een faaltje hier en daar nodig ๐Ÿ˜› Dankjewel!

 2. Je bent met lof geslaagd voor het loslaten van een voornemen dat je je zelf hebt/had opgelegd. Er zijn hele volksstammen die dat nooit voor elkaar krijgen. En loslaten is ruimte maken voor iets nieuws.

 3. het is me niet erg duidelijk waarin je dan zou gefaald hebben, Cassilda.
  Rommelen op je log mag wel hoor. Op je blog mag ร lles, zelfs een periode van stilte… ๐Ÿ˜‰

  Wat de muziek betreft, ik schreef dit ooit al ’s op John’s log: de muziek vind ik prima…tot ze beginnen “zingen”. Ik hou niet van deze stijl van zang.
  Maar dit terzijde…gewoon een persoonlijke mening.

  1. Halverwege december besloot ik om even een jaar elke dag te gaan bloggen. Gewoon, voor de leuk. Omdat het kon. Na bijna drie hele drukke maanden gaf ik het een paar dagen geleden maar op. Soms moet je wel een beetje realistisch blijven.
   Je mag altijd zeggen wat je vindt, stel ik alleen maar op prijs. Kan begrijpen dat dit soort muziek niet voor ieders oren bestemt is. Gelukkig bestaan er nog meer genres voor de rest haha

 4. Volgens mij is een blog juist de vrijplaats waar alles mag hoor! Dus falen is vrijwel niet mogelijk, hooguit heb je je niet aan je eigen verwachtingen voldaan. Daar weten die trouwe lezers hier niets vanaf, dus die merken daar niets van.

Geef een reactie