Sill luistert naar Storytel

Ook dit boek kun je vinden bij Storytel!

Storytel.. Of wacht.. luisterboekhemel!

 

Wat?!

 

Storytel is een abonnement waarmee je duizenden boeken kan luisteren, offline en online voor €9,99 per maand. Bij de concurrent Audible (Duitsland, Amerika, UK) moet je €4,95 betalen voor drie boeken (of 14,95 voor één maand), maar ze hebben geen Nederlandse boeken.
Bol heeft samen met Kobo ook een e-book abonnement, alleen vinden we op dit moment nog geen luisterboeken bij deze e-book gigant. Vreemd, want storytel heeft wel een redelijk e-book aanbod.

Hoe?!

De luisterboeken van Storytel luister je via mobiel, of tablet, na installatie van de Storytel app. Er is keuze uit duizenden luisterboeken (en een groeiende e-book afdeling) in het Nederlands of Engels. De boeken kun je vinden door bij de aanbevelingen te kijken, door te zoeken, of bij de categorieën te kijken. Er zijn een aantal trendy categorieën te vinden zoals; Fantasy & Sci-Fi, Misdaad, Romans, Biografie, Spanning en Young Adult. Toch biedt Storytel nog veel meer, de categorieën Taal, Persoonlijke Ontwikkeling, Klassiek, Korte Verhalen, Geschiedenis en Harlequin zijn ruim voorzien. Er is echt voor ieder wat te lezen en horens te vinden.

Als je een boek gevonden hebt dat je wil lezen/horen, zet je hem op je “boekenplank”. Vervolgens kun je dit boek downloaden, handig wanneer je “offline” wilt luisteren. Op de boekenplank kun je onbeperkt boeken offline luisteren. De app onthoudt waar je bent gebleven, ook als je naar een ander boek heb geluisterd. Tenslotte kun je nog een timer aanzetten voor als je bijvoorbeeld in bed ligt te luisteren. Al met al een gebruiksvriendelijke app.

Ervaringen;

Zoals de meeste van jullie weten, heb ik een hekel aan wachten. Wachten op de trein, die wéér vertraging heeft.. Wachten tot de cake uit de oven gehaald kan worden.. Wachten tot mijn haarverf eindelijk uitgespoeld mag worden.. Wachten.. ik krijg er het heen en weer van.

Met Storytel wordt de pijn verzacht. De verhalen stromen via de JBL box de kamer binnen, vinden dankzij mijn oordopjes mijn oren tijdens het fietsen, en maken de twee uur durende treinreis een stuk korter. Je raadt het al, ik ben fan.

Storytel een van de redenen waarom ik veel kan ‘lezen’. Als je weet hoe je tijd kan vullen met het luisteren naar boeken, dan tikt dit al snel aan bij de gelezen en beluisterde boeken.

De voorleesstemmen zijn bijna altijd aangenaam naar te luisteren en de Engelse boeken zijn duidelijk verstaanbaar. Soms iets te langzaam naar mijn zin, maar ook hier heeft Stortytel een oplossing voor. De voorleessnelheid kan namelijk worden aangepast.

Dus…..


Storytel is een geweldig Nederlands product dat werkt met een abonnement zoals je kent van Spotify: je mag alles luisteren zolang je abonnement loopt. Wanneer je abonnement is afgelopen, dan heb je ook niets meer tot je beschikking. Groot voordeel van Storytel is dat het de grootste collectie aan Nederlandstalige audioboeken heeft, in vergelijking met de concurrentie. Dus wanneer je daar vooral in bent geïnteresseerd, dan is dit een uitstekend product voor een prijs van € 9,99 per maand.

En als klein, maar grootse jaarafsluiter mag ik, dankzij Storytel jullie iets leuks aanbieden. Jullie kunnen 30 dagen  luisteren voor maar €0,99! Pas maar op, je raakt verslaafd, want meer dan 60.000 boeken luisteren… daar heb je wel even voor nodig!Luister naar duizenden luisterboeken voor maar €0,99! (deze aanbieding is geldig tot 31-12-2017, haast je!)

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking met Storytel.

5 comments on “Sill luistert naar Storytel

 1. Jij hebt wel iets te doen de aankomende tijd, maar…. ik heb twee storytellers in huis zitten. Ze moeten elke dag voorlezen van school. En tja.. daar wil ik me wel voor opofferen natuurlijk.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Ik heb Spotify premium, en een geweldig abonnement qua data, dus streamen kan ik overal zonder problemen. Als ik ergens moet wachten gaat de hoofdtelefoon op en geniet ik van muziek 😀

 3. Ik heb een makke, ooit een luisterboek gehad toen nog op cd’s en ik viel met 10 minuten in slaap en werd wakker toen de cd afgelopen was, kortom, nog niks gehoord van wat er verteld werd, whahahaha

  Dus uhm, doe mij de e reader maar of een echt boek, ook dan val ik in slaap eventueel, maar wel later en hou ik langer vol 😉

  Heel veel plezier met jouw storytel!

  X

Geef een reactie