Rust

image

Een woord, in meerdere zinnen. Vormen samen alinea’s met een verhaal. Gedachten worden geschreven woord, zwerven van hier tot voorbij de maan.

Of ik nu met links of rechts schrijf, het maakt niet uit. De inkt uit mijn pen kruipt daar waar het niet moet gaan en laat sporen op mijn te bleke huid achter.
Vegen op papier, de regels staan vol en zijn geen uitdaging voor slechtziende. Ik schrijf zo groot, dat er slechts een woord of vijf naast elkaar past. Tenzij ik ga gooien met lettergrepen. Dan voert mijn handschrift oorlog. Tegen het smalle papier,  de hoge regels en het wit wat wil blijven bestaan. Ik schrijf om te vullen, of was het nou het leeg maken?

Vandaag schrijf ik niet zo veel, om eerlijk te zijn lig ik nu nog gewoon te slapen in mijn bed. Na dertien werkdagen aan een stuk, besloot ik het weekend eens te gaan vieren met het liefste gezelschap, de tofste films en de gekste verhalen.

Sinds halverwege december blog ik elke dag. Heel leuk, maar tot woensdag ben ik even gigantisch lui. Hele fijne dagen y’all en geniet van de rust.

18 comments on “Rust

  1. Zie ik hier nu jouw (voor mij) eerste poging om poรซzie te schrijven? Vermoeiend hรฉ?
    Als je weer onder de mensen bent, hoef je je tekst alleen nog maar even een italian commando te geven, de komma’s en punten te deleten en de boel te centreren. En klaar is je gedicht.

Geef een reactie