Ravijn

Kom, we gaan dansen. Dans met mij op de rand van het ravijn. Zwijg en vertel mij niets. Spreek niet over wat er zich afspeelt in het donker. Het donker van het brein. Laat de wind ons leiden. Laat de kracht ons meenemen over alle grenzen. Samen over alles heen. Omdat wij in deze chaos maar een ding zien. Onszelf, alleen.

Bron afbeelding.

25 comments on “Ravijn

 1. Een tranendal, een vallei vol hoop
  Wat bepaalt toch welk pad ik loop?
  Wat lichtjes hier, zoveel duister daar
  Soms, ben je gewoon he-le-maal klaar
  Door en voort over glibberige wegen
  De wind in je hoofd om het schoon te vegen.

 2. Als het op de muziek van ‘Upon A Burning Body’ is dans ik wel met je hoor. Ook aan de rand van een ravijn.
  Met zwijgen kan soms meer duidelijk gemaakt worden dan met woorden. Sommige zaken moeten ook niet besproken worden. Zeker niet wat zich diep in het brein afspeelt.

  1. Dansen op de rand van het ravijn met UABB, een echte daredevil πŸ˜› Ik ben best pro alles valt te bespreken, maar sommige dingen wil je niet weten. Zeker die gedachtes die we ver weg stoppen niet.

 3. Sterk! Soms zijn een paar woorden nodig om iets te omschrijven. En soms, soms zou ik willen dat ik ook zulke mooie woorden kon schrijven. Goed bezig CassCass!

  1. Thnxx Den! Ik denk dat je het kan, iedereen kan het. Gedachten uit en gewoon gaan. Als het dan niets is, weer gaan. Daarna blijven gaan en vooral (nouja duh) blijven doorgaan. Soms heb ik er geen zin meer in. Dan heb ik ruzie met de woorden. Gelukkig win ik πŸ™‚ Gewoon proberen en vooral blijven gaan!

 4. Dieptepunt

  botsende gedachten
  zijn vaak
  het begin van eenzame nachten

  het grote gelijk bron van eeuwige pijn
  blote voeten op de rand van een ravijn

  schouderklopjes
  duwen vooruit in de diepte,
  applaus moet je niet verwachten

  Lenjef πŸ™‚

Geef een reactie