Mededeling


Voor nu even een mededeling voor degene die gestoord worden van de logjes vol boeken. Oh, en als je er juist blij van wordt, dan heb ik ook nieuws!

Op mijn zestiende ben ik gaan bloggen. Geloof me, dat zijn verhalen die niemand, maar dan ook niemand wil lezen. Na een aantal maanden hopte ik van web-adres naar web-adres en in 2013 kocht ik mijn eerste domein. (Schaamteloze reclame; cassilda.nl) Vele van jullie zagen mijn ‘gebroken-hart’verhalen en columns dagelijks voorbij komen. Net als een aantal kansloze chrushes, maar ook dat wil niemand echt lezen.
Na een aantal jaar hopte ik weer van domein naar gratis web-adres, om vervolgens op SillSchrijft te eindigen. Hier verblijd (en verveel) ik jullie nog steeds graag met mijn belevenissen en mening. Sinds kort schrijf ik graag boeken recensies, maar ik weet dat dit natuurlijk niet helemaal aansluit bij mijn ‘ik schop even tegen de maatschappij aan’verhalen waarmee mijn blog hoofdzakelijk gevuld is. Daarom heb ik mijn oude domeinnaam weer teruggekocht. (er zat een hele stoute jassen-met-bontkragen-winkel op.) Jullie kunnen vanaf vandaag de boekenrecensies en ander boekgerelateerd nieuws terugvinden en lezen op Cassilda. De columns met een vleugje spot, persoonlijke verhalen en andere doldwaze gekkigheid kun en blijf je vinden op SillSchrijft.

7 comments on “Mededeling

  1. En toch door jouw boekbesprekingen eens twee boeken gekocht. Volgens mij heb ik er nog maar één gelezen, maar ik ga misschien in maart weer op vakantie, tijd voor het volgende boek.

    Love As Always
    Di mario

Geef een reactie