Its a quote tag

Vandaag is het weer eens tijd voor een tag. Deze quote tag heb ik gekregen van de liefste Sammie en is een creatie van Maaike. Ik ben dol op woorden, quotes en natuurlijk deze tag!

The power of imagination makes us infinite – John Muir

Wat is de vreemdste droom die je ooit hebt gehad?
Hebben jullie even? Ik kan mijn dromen meestal nog goed herinneren en ben de koningin van de vreemde dromen. Ook ben ik hier vrij zweverig in. Dromen zijn niets anders dan de verwerking van zaken die we overdag niet afsluiten en soms moeten we eens beter naar onszelf luisteren.
Een paar maanden voordat de Hufter en ik uit elkaar gingen droomde dat ik aan de rand van een schoolplein mijn kinderen stond op te wachten. Samen met vaders, want hij had een vrije dag genomen. Ik keek achterom, omdat vaders weer eens stond te kleppen met kennis en zag daar een lange blonde Alpha man. Onder de plakplaatjes en vol met verhalen over onze kinderen.
Toen ik wakker werd draaide ik snel om en zag ik daar de Hufter liggen. Ik heb mij dagen lang vrij schuldig gevoelt, maar denk nu dat ik stiekem al wist hoe sommige zaken zaten. Het is zoals het is, alleen soms willen we het niet zien. De alpha en de kinderen waren natuurlijk slechts een droom, maar wel eentje die de ogen openden.
De afgelopen dagen droom ik nog vreemder dan normaal gesproken, ik denk dat dit een beetje met de hersenschudding te maken heeft.

Nothing is worth more than this day – Johann Wolfgang von Goethe

Wat was je favoriete moment van vandaag?
Toen ik vandaag uit de supermarkt liep hoorde ik “Hey Sil!”. Met een ochtendhumeurbakkes draaide ik mij om en zag ik een oude bekende. Heel vreemd om iemand ineens na jaren weer eens tegen het lijf te lopen en zonder twijfel zeker mijn favoriete moment van de dag.

Success is often the result of taking a misstep in the right direction – Al Bernstein

Wat is je grootste blunder van de afgelopen tijd?
Blunders maak ik geregeld. Ik ben vrij onhandig en laat vaak dingen vallen. Maar, de grootste blunder van de afgelopen tijd is zeker mijn hersenschudding. Een ongelukje zit in een klein hoekje.

In the end, it’s not the years in your life that count. It’s the life in your years – Abraham Lincoln

Als je zelf een leeftijd mocht kiezen, hoe oud zou je dan willen zijn?
Achtentwintig. Ik vind het fijn om mij te zijn!

Fantasy is a way of looking at life through the wrong end of a telescope, and that enables you to laugh at life’s realities – Dr. Seuss

In welk sprookje zou je mee willen spelen?
Sprookjes schrijven vind ik echt een van de leukste dingen. De kans dat ik ooit iemand mijn sprookjes laat lezen is erg klein, sommige dingen zijn gewoon enkel voor jezelf. Als ik in een sprookje mee zou willen spelen, dan wil ik graag in De nimf in de vijver zijn. Als de nimf natuurlijk.

If one cannot enjoy reading a book over and over again, there is no use in reading it at all – Oscar Wilde

Welk boek heb je het vaakst herlezen?
Siste Viator van Sarah Manguso, een gedichtenbundel met een van de mooiste teksten ooit. Die ik natuurlijk even moet delen.

I am not asking to suffer less.
I hope to be nearly crucified.
To live because I don’t want to.

That hope, that sweet agent—
My best work is its work.
The horse I ride into Hell is my best horse
And bears its name.
So, friends, drink your cocktails and wear your hats.
Thank you for leaving me this whole world to go mad in.

I am not asking for mercy. I am asking for more.
I don’t mind when no mercy comes
Or when it comes in the form of my mad self
Running at me. I am not asking for mercy.

Het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen

Wat zijn volgens jou onmisbare ingrediënten voor een feestje?
Het vermogen om je telefoon even te laten liggen. Muziek, gezellige mensen en voor de mensen die mij al een beetje kennen zal dit geen verassing zijn; taart!

Sunset is still my favorite color, and rainbow is second – Mattie Stepanek

Wat is je favoriete kleur als je NIET uit de standaard kleuren mag kiezen?
Dan gaan we voor alle kleuren die je vindt in een opaliet steen. Mijn favoriete plugs zijn opaliet, het licht geeft deze plugs keer op keer een andere kleur en ik ben er dol op.

Fill your paper with the breathings of your heart – William Wordsworth

Op welk artikel dat je de afgelopen tijd hebt geschreven ben je het meest trots?
Dit is best een lastige. Echt trots en tevreden ben ik niet snel. Het kan altijd beter. Ik ben wel trots op de reacties die ik kreeg op onschuldig zaad. Ik ben meerdere malen aangesproken over dit stukje, heb mails ontvangen vol met puberale verwijten en heb een hoop los gemaakt. En dit alles met iets wat veel te vaak voorkomt. Onwetendheid.

Music in the soul can be heard by the universe – Lao Tzu

Welk liedje heb je als laatst geluisterd?
Do You Wanna Rock van Danko Jones. Momenteel ben ik verslaafd aan het laatste album van deze flierefluiter. Hij speelt eind Mei in Amsterdam en ik twijfel of ik hier heen moet gaan. Hoe vaker ik het album hoor, hoe groter de drang.

One that would have the fruit must climb the tree – Thomas Fullers

Voor welk eten mag je ‘s nachts wakker worden gemaakt?
Mango’s. Zo niet? Laat mij dan maar slapen.

You’re never fully dressed without a smile

Wat maakte je voor het laatst aan het (glim)lachen?
Mijn gekke zusje. Geen idee waar ze die gekte vandaan heeft.

11182140_10205288628686772_4805161125068122242_n

Always do what you’re afraid to do – Ralph Waldo Emerson

Wanneer stapte je voor het laatst uit je comfortzone?
Nu klinkt dit misschien wat vreemd, maar ik heb een hekel aan bellen. Echt verschrikkelijk! Mijn telefoon ging vanmiddag, een vriend had mijn nummer doorgespeeld naar een van zijn vrienden. Mijn mobiel ging en ik nam op. Bellen met een vreemde is toch wel behoorlijk uit mijn comfortzone. Want stel je voor dat de telefoon je oor er afhapt.

Time you enjoy wasting is not wasted time – John Lennon

Als je nu een extra uur zou krijgen, wat zou je daar dan mee doen?
Muziek maken, schrijven en lezen. Echt! Ik wil zo graag alle favoriete blogs af, lezen en reageren. Maar ik vind de tijd niet. Muziek maken en verdwalen in de noten. Maar ik vind de tijd niet. Lezen en eens een boek echt uitlezen. Maar, je raadt het al.. ik kan de tijd niet vinden. Mag ik anders een paar uur per dag extra?

The world is a book and those who do not travel, read only one page – St. Augustine

Waar zou je ooit nog graag heen reizen?
Dit klinkt misschien wat vreemd, maar ik heb een dingetje met vergeten dorpen en overvolle steden. Het maakt niet uit waar ik heen ga, vermaken doe ik mij altijd.

Mocht je de tag overnemen, lemmeknow!

Bron afbeelding.

22 comments on “Its a quote tag

 1. Wow, we weten gelijk een berg meer van je. leuke tag dus, maar ik neem hem niet over. 🙂
  Opaliet steen als plug is wel opvallend zag ik op de link. Ik zou er geen tunnel van willen hebben denk ik zomaar.
  Ik ben regelmatig verslaafd aan laatste albums. Ik kan ze dan echt als een bezetene luisteren en probeer de hele cd te ontrafelen.
  Die telefoon, dat snap ik wel. Op een feestje hoor je dat ding niet in je handen te hebben.

  1. Vond de tag ook erg tof, was blij dat Sammie mij tagde. Stiekem verwachtte ik ook niet dat je hem zou overnemen. 😛 Opaliet is inderdaad erg opvallend, waarschijnlijk ook de reden waarom ik er geen genoeg van krijg. Ik herken het ontrafelen! Als ik dan een moment heb van ‘ohh hoor nou!!’ kan ik ook echt heel vrolijk worden. (Klinkt lekker logisch jaja)
   Weg met die mobiel op feestjes. Bah!

  1. Ja Zamorra is een liefje <3 Ik vroeg haar of ze het erg vond als ik een foto zo online zou zetten. Haar diva gedrag kwam meteen naar boven, als ik haar dit morgen vertel zal ze vast en zeker stralen. Dankjewel!

 2. Wat een leuke tag. Dromen zijn niet afgesloten zaken, daarom droom ik dus eigenlijk niet. Nou ja, ik onthou ze eigenlijk nooit. Dat is vast niet hetzelfde.
  Sommige oude bekenden hebben het vermogen om je moment, je dag, je week helemaal goed te maken, mooi he zulke mensen. Het is goed om voor je eigen leeftijd te kiezen. Dan zit je in iedergeval in het goede leven. Sprookjes. Ha… ik verzin ze weleens voor Yaron en Shirel. Die kunnen er echt uren naar luisteren. Muisje nooitgedacht is hun favoriet. Zwart.. dat valt toch niet onder een standaardkleur? 😉 Dat onschuldig zaad, was een van de eerste logs die ik van je las. Ik was wel meteen verkocht aan je stijl moet ik zeggen. Het was een lekkere binnerkomer 😉 En je foto.. je foto deze keer is het toetje van de log.

  Love As Always
  di mario

  1. Wat een lieve reactie! Dromen zijn inderdaad voor dat wat nog afgesloten moet worden. Ik kan er wat van. Yaron en Shirel boffen maar met unieke sprookjes, wie zou daar nou niet naar willen luisteren. Zwart is officieel geen kleur toch, dus weinig standaards aan. Maar toch ben ik van het vele kleur. Zolang ik er niet in hoef te lopen 😛 Dankjewel voor de mooie woorden over onschuldig zaad! Mijn kleine hartedief siert elke foto zo mooi. Ze is mijn engeltje <3

 3. Chriskras begrijp m niet helemaal! Ze motten je gewoon lekker laten schrijven en met rust laten <3 oh en chrissieee, eerst sXe worden duh

 4. er liggen
  een hoop puzzelstukjes
  van een puzzel zonder model

  er zijn echter geen hoeken
  waar men naar kan zoeken

  warme en koude
  kleuren
  in leegte vullende vormen wel

  Lenjef 😀

 5. Leuk dat je de tag hebt ingevuld! 🙂 Je hebt een gaaf antwoord bij je het leukste moment van de dag 🙂 Wat een super leuke foto van jou en je zusje! Cute!!

Geef een reactie