Het echte risico

Ik weet het allemaal niet meer. De politieke plannen schieten als paddenstoelen uit de grond en iedereen weet het beter. De standpunten zijn alles behalve duidelijk, zweven om de echte boodschap heen en veroveren alsnog met gemak veel zieltjes.
Volwassenen veranderen spontaan in kinderen zodra er gesproken wordt over belastingvoordeel. Zie het als een kinderlokker met een doos vol kittens, een grote zak snoep en een gloednieuwe Playstation. Beloftes laten de wereld stralen, ook al trekt de politiek ons straks in die smerige kelder. Hoe we eruit komen? Geen idee.

Stemmen is tegenwoordig geheel op eigen risico.

 

Afbeelding bron

5 comments on “Het echte risico

 1. Dit heb ik echt al jaren en jaren… pffffffff ik luister niet, ik kijk niet, dit keer weet ik waar ik op wil stemmen, en zelfs van hen hoef ik niets te horen, rood is het in elk geval wel ๐Ÿ˜‰

  Ik trap er al jaren ook niet meer in, of toch wel, nou goed, ik ga voor een andere president, dat is een ding wat zeker is!

  X

 2. Uit balans

  de meeste lui denken
  dat ze op veel meer
  recht hebben dan ze krijgen

  vinden het normaal dat anderen de kosten dragen
  en stellen zich hierover geen verstandige vragen

  over de balans
  tussen inkomsten en uitgaven
  blijven velen wijselijk zwijgen

  Er zijn te veel mensen
  met veel te veel wensen. ๐Ÿ™‚
  Lenjef

Geef een reactie