Gootsteen

“Dat hij hem maar in de gootsteen moest stoppen.” Ik kijk hem aan, trek mijn engeltjes gezicht en steek mijn tong uit. Dat mannen niet roddelen, is een leugen. Ze willen alles weten, vragen de oren van mijn hoofd en staan al klaar om de Rat te laten verdwijnen.

“Vertel eens moppie, valt hij je echt lastig dan?” Ik schud mijn hoofd, leg hem uit dat sommige Leidenaren en lager IQ hebben dan hun goudvis en haal mijn schouders op. Aan sommige dingen verander je niets. De gebroeders Macho hebben hun oordeel al klaar, maar willen alles weten.

“Dat komt door die gouden kut.” Ik leg het ze uit, dat een slet geen trofee is. Dat de laatste vriendin van de Rat onder, en op half mannelijk Leiden gelegen heeft en de gebroeders Macho knikken. Ze weten beiden dat het tegenwoordig makkelijker is om zaad te lozen, dan dat het is om je veters te strikken. Het zal bij de verloedering van normen en waarden horen.

“Ik heb er ook wel eens iets in gehangen.” De Bengel trekt een grijns op, en vangt een tik op zijn schouder. Meneer Advies keurt zijn actie af en is het met mij eens. De gebroeders Macho zijn net dag en nacht. Zwart en wit, of ach, geef het stel een naam. Ze doen dat wat de ander nooit zou doen, zodat dit laat zien wie ze echt zijn. Een stel volwassen kleuters.

Meneer Advies kijkt mij aan, mompelt iets over het verscheuren van de Rat en vraagt of hij even mijn vriendje moet spelen. De rat vervolgens op zijn bakkes moet slaan, om vervolgens met zijn voet te landen in zijn te kleine zaakje. Ik lach, schud mijn hoofd en laat mijn laatste gesprek met de opgeblazen Anabool lezen.

Hij begrijpt direct wat er mis met de Rat is, laat zijn dwaze woorden lezen aan de Bengel en samen roddelen ze er op los. De Rat is niet een echt helder licht, begrijpt het woord nee niet. Of de woorden “hang hem maar in de gootsteen”.

Misschien begrijpt hij de boodschap wel, als ik ooit laat zien wie nou de grootste slet is. Leiden vol hang met foto’s van zijn sergeant majoor, aangezien hij die maar wat graag aan dametjes laat zien. Dan, heeft het mannelijk ras in Leiden echt wat te roddelen.

“Soms is het wel jammer.” Meneer Advies kijkt weg, mompelt iets over vrienden die verliefd worden en duikt weer in zijn game samen met de Bengel. Met hun mannengezwats en geroddel kom ik niet veel verder. Even stoer als altijd, spring ik in mijn boek. Misschien roddelen mannen niet zoals wij vrouwen, maar ze kunnen er zeker wat van.

Bron afbeelding.

17 comments on “Gootsteen

 1. Met een beetje geluk kom ik de kleuter wel tegen dan kan ik even de uberalpha spelen πŸ˜€ hij wil dat wat hij niet krijgen kan, soort van uitdaging…

  1. juh die zogenaamde beste vriendin van je.. die zogenaamd je vriendin niet is.. noemt mij een bengel :'( het lef… mot je dr niet ff africhte?

 2. Roddelen met vrouwen is nog leuker πŸ˜‰ Dan krijg je dingen te horen die je van mannen weer niet krijgt te horen. En het voordeel in wisselvalligehormoonstijgende pubers is. Op die leeftijd vinden ze het geweldig. Tenminste.. in mijn tijd. Ik hoop niet dat de verloedering zo heeft toegeslagen dat die zekerheid ook al weg is.

  Love As always
  Di Mario

 3. Natuurlijk roddelen mannen ook. Soms nog erger dan vrouwen denk ik. Zelf houd ik er echt niet van. Echt 100% niet. En toch roddelt men vaak een berg tegen mij waardoor ik van alles over iedereen weet.

  Jij hebt je kans gehad om iig het zaakje van je ex te laten bewerken πŸ˜€ Denk alleen niet dat je er qua gevoel zelf veel mee opgeschoten zou zijn.

  1. Oh dan ben jij eigenlijk een soort van klaagmuur voor de roddeltantes! Waarschijnlijk omdat ze je dan nooit horen over een ander, denken ze dat jij hun geroddel wel voor je houdt.
   Ach al zou hij ter plekke gecastreerd worden,verandert niets. Sommige mensen passen gewoon niet bij elkaar denk ik.

 4. Ik vraag me af of je dat gelul wel roddelen kan noemen of dat het er vanwege de zeer kleine woordenschat alleen maar op lijkt.

  Oh kijk mij nou… dat woordenschat komt hier zomaar uit mijn woordenschat rollen. Freud zal wel denken dat ik jou een woordenschat vind. En misschien is dat… nou ja, weet nog niet.

 5. Haha, ja mannen kunnen ook heel goed roddelen! Hang hem maar in de gootsteen.. LOL Ik heb mijn ex wel eens gestuurd: Prop hem maar in een wc rol.. kwam ook niet echt aan πŸ™‚

  1. Oh die ga ik onthouden voor de volgende keer, haha! Nee soms hebben exen geen brain. Ik vraag me af wat de smart ass man tegen zijn sloerieslut zou zeggen. “Stop dr maar een bezem in?” πŸ˜›

 6. De reacties hier zijn hilarisch…. Ik snap het nooit zo waarom een vrouw dan vrij snel tot slet wordt gebombardeerd, en het voor de man een trofee is. Het is namelijk net zo sneu als een man ‘m in elk (al dan niet gouden) gat steekt.

  1. Ik begrijp ook niet waarom dames prijzen zijn, en heren ons sletten zouden maken. Als je deze mensen al dames en heren zou mogen noemen. Het blijft goedkoop, ook vind ik het laag voor je eigenwaarde. Maar hey, blijkbaar denkt helaas niet iedereen zo.

Geef een reactie