Gelukkig is het leven saai

Je zal maar tevreden zijn. Met wat je hebt. Ontwaken en gelukkig zijn. Met alles. Niets ontbreekt. Alles binnen bereik. Geen probleem dat je gedachten laat tollen. Geen wolk aan de lucht. Alles zou maar eens perfect zijn. Verdomme, wat is het leven dan saai.

Ik ben niet snel tevreden. In ieder geval, niet over mijn eigen kunnen. Ik zie, ik denk, ik wil. Vergeet dat er maar vierentwintig uur in een dag zitten en struikel soms van haast over mijn eigen slordigheden. Het leven is van alles, behalve saai.

Momenteel ben ik niet tevreden met de blog. Ik weet niet precies waar het aan ligt. De lay-out? De frequentie van updates? Mijn eentonigheid?

Het zal de leeftijd wel zijn.

Bron afbeelding

19 comments on “Gelukkig is het leven saai

 1. Je frequentie is zo wie zo niet bevredigend. 😉 Misschien ben je toch zachtaardiger en wil je niet elke keer blogs hebben waar je mensen met een zeis onthoofd. Ik weet het ook niet hoor.. het is zomaar een suggestie.

  Love As Always
  Di Mario

  1. Weet je wat het is, ik zie mezelf niet een happy blogger worden. Niet omdat ik in het offline leven zo verdomde duister ben, maar omdat ik al snel het idee heb dat mensen niet oprecht zijn in hun hele happy mood. Wie weet probeer ik het eens, maar het zal een uitdaging worden. Dankjewel voor het meedenken en de suggestie!

 2. haha, je hebt humor waar ik van hou 😉 En saai, wat is dan saai, oh daar kun je zolang over kletsen, saaiheid, en soms is saai juist lekker, fijn, als je het mij vraagt 😉

  Ik snap hen vaak niet waar alles maar sprankelend moet zijn, elke dag een feest moet zijn, bla.. nou ja, als iemand het snapt, ben jij het dus 😛

  X

  1. Van die mensen die elke dag als feest vieren, ja over de top happy en gelukzalig met alles. Die zijn een beetje anders. Beetje maar. Ieder zo zijn levenswijze hoor, maar er hangen gewoon niet altijd slingers en ballonnen.

 3. Ik ben met van alles tevreden. Heb ook te weinig tijd in een dag. Mis een aantal dingen in mijn leven. En heb net als jou het zelfde gevoel over mijn blog.
  Bij mij ligt het aan de manier hoe sommigen reageren.
  Je moet het zelf zien te vinden waar het aan ligt. Maar niets is leeftijdgebonden.

  Je reactieformulier is overigens voor mij wel een crime.

  1. Ik kom erg graag op je blog. De lay-out is zo mooi, de foto’s zijn zo tof (zeker als je ze vergroot) en het is echt een heel open gebeuren. Maar ik begrijp je wel een beetje met het reactievermogen van sommige bezoekers. Het leeftijdsgebonden dingetje is meer dat ik met veel dingen denk ‘is dit het?’ of dat ik niet weet wat ik denk. Ja laat ik maar stoppen voordat ik doordraaf. 😛 Ik hoop zo dat het reactieformulier zich gaat gedragen, echt.

  1. Qua updates wil ik elke dag iets online hebben. Maar met FOK en alle andere dingen eromheen lukt dat op dit moment moeilijk. Kom soms tijd te kort en merk dat de kwaliteit soms ook niet helemaal tof is. Dankjewel voor de lieve woorden!

 4. Haha: het zal de leeftijd wel zijn 😉 Mafketel!
  Saai…hoe kom je erbij? Jij bent een frisse wind die steevast door Blogland waait. Noemt woorden bij naam en gaat geen onderwerp uit de weg.
  Weet je waar ik een hekel aan heb? Aan mensen die zich nergens zorgen om hoeven te maken (ja, ze bestaan!) en die dan op de kleinste dingen gaan zitten vitten. Die mijd ik tegenwoordig als de pest.
  Gewoon jezelf blijven, Cassil <3
  Maar of jij als dan niet tevreden bent over je lay-out, dat kan alleen jij weten…
  Lieve groet

Geef een reactie