Een vrouwenreactie op Rapper Boef

Ik ben een vrouw volgens rapper Boef. Dit heeft niets te maken met hoe ik ter wereld ben gekomen, maar met mijn acties in het dagelijks leven.

Ik ben een vrouw, omdat ik niet in een kort rokje te vinden ben, terwijl ik mijn billen schudt in een club. Ik ben een vrouw omdat ik geen alcohol drink. Ik ben volgens deze nageboorte geen hoer. Nee. Want ik werk, en heb mijn studie netjes volbracht. Ik ben een vrouw!
Een vrouw die zich nog nooit zo geërgerd heeft aan een ‘man’. Ik hoef hem niet op zijn cultuur of afkomst af te branden. Niet op zijn falen in het volgen van zijn religie. Nee. Ik brand hem simpelweg af op zijn missende vermogen om mensen op een fatsoenlijke manier te bedanken.
Dus, boef, je staat momenteel gigantisch voor lulletje. Niet voor lul, want die micropenis die jij tussen de benen hebt hangen heeft zo veel compensatie gedrag nodig dat wij, de Nederlandse burger, maar niet van je af komen.
Je bent echt de kakkerlak van de Nederlandse rapwereld, al durf ik je niet eens in dat hokje te stoppen. Die teksten van jou slaan als een tang op een varken, en deze vrouw gunt jou dat wel. Een lekker stukje varken. Idioot.

Dus, als echte vrouw heb ik maar een wens voor jou… dat je de vader, de broers en de vriendjes van al die ‘hoeren’ tegen mag komen in een donker steegje. En als ze dan klaar met je zijn? Dan spuugt elke vrouw met liefde op die mopshondenbek van je.

Hier begon het mee..

4 comments on “Een vrouwenreactie op Rapper Boef

  1. Eigenlijk heb ik medelijden met Boef. Jullie moeten beseffen dat het in zijn cultuur niet makkelijk is om je echte geaardheid toe te geven.
    Boef kan ‘s nachts uitgaan en hoopt daar alleen mannen tegen te komen, want vrouwen wil hij niet zien. Die scheldt hij uit.
    Beste Boef, kom er gewoon voor uit! Je wilt je imago hooghouden maar het is heel simpel! Kom er gewoon voor uit. We leven in een vrij land, dus wees gewoon eerlijk en stop met schelden! Het is ok om homo te zijn. Het is zelfs mooi om dat toe te geven!
    Ik heb medelijden met Boef omdat hij verplicht is om zich anders voor te doen! Ik wens hem juist alle geluk en succes in de toekomst en ik hoop dat hij het eindelijk toe gaat geven. Het is geen ramp!

Geef een reactie