De echte Killer Clowns

Met slaap in mijn ogen scroll ik rustig op Facebook. De zoetsappige verhalen die mijn vrienden delen maken plaats voor nieuwsberichten. Horror clowns. Hillary Clinton. Donald Trump. Bedreiging. Aanranding. Met een beetje pech zien we ook nog eens een tiental video’s van een zwaan die door de NS volgens vele niet netjes behandeld is. Wat ik dan denk over de gevallen zwaan zal ik vandaag niet met jullie delen, simpelweg omdat het mij weinig kan schelen.

De rage, overgewaaid uit het enige echte derde wereld land Amerika, verpest mijn rustige humeur. Clowns die voor de lol mensen bang willen maken. Kinderen de stuipen op het lijf jagen. Grote, brede en stoere mannen die op YouTube vlogs plaatsen over wat ze met een Killer Clown willen doen. Oude oma’s die in de plaatselijke supermarkt bespreken hoe ze van hun rollator een dodelijk wapen kunnen maken om zo’n Pest Pipo eens goed zijn oren te wassen zijn keiharde realiteit geworden. De Killer Clowns doen stof opwaaien.
Hillary Clinton doet dat momenteel niet. Zij vult een gedeelte van een van haar sprookjes-speeches met “de campagne is zo smerig, dat ik alleen nog maar katten gifjes wil kijken”. Ik moet haar gelijk geven, katten zijn ten alle tijden grappiger en leuker om naar te kijken dan de campagne-akeligheden die zij en haar tegenstander uitvreten. Ik word niet blij van alle rommel om de twee presidentskandidaten heen. Waarom richt je jezelf niet op de ideeën die jij voor het land hebt? Waarom negeer je de kinderachtige daden van de tegenpartij niet? Waarom moet het altijd zo godvergeten overdreven?

Waarom? Omdat een vrouw die bij haar man blijft, nadat er bewezen is dat hij vreemdgegaan is geen leider kan zijn. Ze heeft naar mijn mening namelijk geen ruggengraat.

Met geld om in te zwemmen, koop je alsnog geen karakter. Kijk maar naar de tegenstander van Hillary. Donald Trump heeft geld in overvloed en kan alleen maar roepen dat buitenlanders een gevaar vormen. Mexicanen zijn volgens hem allemaal verkrachters of drugssmokkelaars. Typerend dat iemand zoals hij, zich druk maakt over verkrachters. Wanneer wij namelijk zijn uitspraken eens in de gaten houden, komen we al snel tot de conclusie dat vrouwen gewoon “lekker vlees” zijn. Omdat het nog vroeg is, zal ik niet verder zwetsen over zijn ideetjes om Amerika eindelijk weer groot te maken.

Misselijkmakend zijn de twee presidentskandidaten in ieder geval. Welke zot stemt op zoiets? Wie kijkt er verder dan het mediaspektakel? Weet jij welke kandidaat het land de juiste kant op leidt?

Is de Amerikaanse Killer Clown misschien toch nog slimmer dan wij dachten? Zitten zij misschien stiekem achter deze twee idioten aan? Ik mag het hopen.

4 comments on “De echte Killer Clowns

 1. Dit verhaal ken ik al ergens van 😉
  Duidelijk geschreven. Amerika was altijd al een gevaarlijk land, maar hoe verder de beschaving is gevorderd.. hoe gevaarlijker het land is geworden.

  Love As Always
  Di Mario

 2. Onbegrijpelijk dat vooral Trump al zo ver gekomen is. Beter Hillary met een :Bill op de achtergrond dan Trump met zijn buitenlandse vrouw en seksistische opmerkingen. Feitelijk zijn ze beiden geen knip voor hun neus waard. Obama voor een derde periode zal mooi zijn maar niet uitvoerbaar.
  Fijn dat ik je weer gevonden heb! Of jij mij (-:
  Dikke kus ♥

 3. Ik kan er weinig aan doen, maar mijn achting daalt ook, zeker omdat ik er ook een aantal ken, en eentje daarvan is helemaal Trump fan, en dat nadat ik met hem juist vaker gesprekken heb gehad over hoe de dingen hier zijn, qua van alles, ja in het verleden al hoor, en dan zie ik hem toch voor wapens gaan, en nu voor Trump… Ik snap dat niet, oh ja, hij is ooit in Italië geboren, dat dan wel… right?

  Nonotright…

  X

Geef een reactie