De achtertuin is zijn hel.

hel
Open je ogen maar en sterf. Zie hoe de dood de kamer binnen wandelt met zijn besluit. Zijn wens gaat uitkomen. Hij smacht naar jouw ziel. Zweetdruppels lopen langs je slaap naar beneden, vallen zacht op jouw bevende schouders en het enige wat je kan doen is kijken. Er is geen licht aan het eind van de tunnel. Alles is zwart.

En godverdomde warm. Ja. Ik weet het. Jij weet het. We leven in de hel. Satan heeft zijn wereld verplaatst en wij bevinden ons in zijn achtertuin. Terwijl de zweetdruppels langs mijn neus hun sprong wagen, verdampen ze nog voordat ze een doodsklap kunnen maken op de warme tegels. Gadverdamme, wat is zweet toch smerig.

Mocht de wereld vergaan, kunnen wij dit dan na twaalf juli laten gebeuren? Ik moet nog een paar nachten slapen voordat ik deze heren eindelijk weer eens live kan zien. Oh, wacht eens. Ik heb ook al kaarten voor een show in oktober en hopelijk aan het einde van vandaag ook voor in december voor John Coffey. Nee. Laat de wereld maar verder draaien dan.

bron afbeelding.

10 comments on “De achtertuin is zijn hel.

 1. Als het in de hel -mocht deze bestaan- zo warm is als het nu hier op aarde is vind ik dat prettig hoor. Ik vind dit namelijk een heerlijke temperatuur. Het moest alleen eens een beetje veel regenen eigenlijk want het is echt veel te droog. En dan gaat de halve mensheid drinkwater verbruiken alsof we er genoeg en onuitputtelijk van hebben.
  Gefeliciteerd met je kaartjes πŸ˜€ Jij gaat die shows helemaal geweldig vinden.

 2. Ik vond het gisteren pas warm toen de ramen dicht moesten vanwege het onweer. Maar overleven doe ik het wel. Deze temperaturen zijn namelijk speciaal voor mij. Dit is als voorbereiding voor mijn vakantie. Die is binnenkort en daar is het ongeveer zo warm als hier nu. Owh ja.. zonder airco. Dus… laat maar komen. De wereld vergaat niet in 1 dag.

  Love As Always
  Di Mario

 3. Morgen zal ik…

  met mensen
  die nog plannen hadden
  liggen de begraafplaatsen vol

  verlangens die dromen bleven
  belangrijke zinnen ongeschreven

  we zijn
  slechts figurantjes,
  de Dood heeft altijd de hoofdrol

  Ik denk dat ze in de hel ook vlammende concerten geven, Cassilda! πŸ˜€
  Lenjef

Geef een reactie