Crash

crash

Tussen de grassprieten vind ik mijzelf terug. Mijn fantasie rent het veld over, samen met de kleine viervoeter. Als een dwaas van links naar rechts terwijl de wind ons niet bij kan houden. We zijn gek, maar tussen de zonnenstralen is alles heel normaal.

Juichend ziet de buurt mij, in extase omdat ze haar urine laat lopen over de wilde grassprieten. Ja. Niet over het kleed, niet over het balkon. Gewoon, netjes buiten. Ze is in de zevende hemel. Complimentjes, een traktatie en alle aandacht die je maar wensen kan. Goed zo. Je zeikt even niet over mijn schoenen.

De minuten tikken weg voordat ik realiseer dat mijn mobiel nog thuis ligt. Het doet mij niets. Dan ligt het toestel maar op tafel. Alleen en verlaten. Even echt offline met de wereld aan mijn voeten.

Na de wandeling plof ik neer op de bank. Ze wil bij mij liggen en probeert alles om op de bank te komen. Shit. Dat valt nog niet mee als dwerg. Haar kreukelzone en haar scheve koppie brengen de oplossing. Ik til haar op, leg haar neer en ze kruipt razendsnel op schoot. Eindelijk, we hebben beide onze zin.

“Cassilda Star! Leef juh nog of hoe zit dat dan?!!!!”

Het eerste appje wat ik lees is dat van hem. De ongeduldige rooie. Schijnbaar ben ik niet de enige die nog moet wennen aan ons nieuwe familielid. Sinds zondagochtend zijn wij een hartje rijker. Ze is een ukkie, een met schattige oren. Met haar krulstaartje en geknor heeft ze ons allemaal al onder de duim. De prinses.

Het kan dus soms even wat stiller zijn. Er zitten maar 24uur in een dag. Vervelend.

25 comments on “Crash

 1. Mopshondjes zijn leuke beestje. Onze husky speelt regelmatig met een mopshondje, op basis van gelijkwaardigheid. Ze zijn allebei even druk en even lomp. Dat de ene onder de andere door kan lopen is helemaal geen probleem.

  Veel plezier met Crash.

  1. Was al een tijd op zoek naar een extra familielid, we hebben zelfs even gedacht aan een husky. Alleen denk ik dat een husky toch meer aandacht nodig heeft, flink moet kunnen bewegen en dat kan ik het beestje niet geven. We kwamen dit hondje per toeval tegen en het klikte meteen. Nu is ons extra hartje nog erg druk en valt het lompe nog wel mee. Nog wel πŸ˜› Leuk om te lezen dat jullie Husky kan genieten van zijn speelkameraadje πŸ˜€ Thnxx!

 2. Nieuw leven in huis

  ongeveinsde vriendschap op vier ranke poten
  beperking van vrijheid
  die grenzeloos verblijdt
  ook een klein hondje kan het geluk vergroten

  Het is waarlijk een prachtig hondje, Cassilda. πŸ™‚
  Lenjef

  1. Oh tuurlijk! Nee man, ze is niet vernoemd naar dwaze Andy en zijn trips πŸ˜› Vaders zei; “lijkt alsof ze op de muur gecrasht is” πŸ˜› Hoppa! Daar was Crash <3

 3. En pups slokken al je vrije tijd op πŸ™‚ Vandaar dat ik al aardig wat berichtjes van je heb gemist. Sorry, het is niet persoonlijk. Wat een geweldige naam trouwens!
  Liefs Kakel

  1. Zeker! Dagen lijken een stuk korter. Dankjewel! πŸ˜€ Je hoeft echt geen sorry te zeggen lieve Kakel, je bent gewoon lekker aan het genieten van je extra hartje <3

Geef een reactie