Breekt jouw hart, breek zijn kloten.

 

Breekt jouw hart, breek zijn kloten. De tranen liepen langs haar gezicht, terwijl ze zijn gezicht tot moes sloeg met een oude, afgebrokkelde baksteen. De stukken steen bleven in zijn gezicht hangen en het enige wat zij kon doen, was schreeuwen.

De opening van het verhaal van vandaag is misschien ergens wat agressief begonnen, maar ik denk dat iedereen van ons het gevoel wel herkent. De pijn die wij met z’n alle wel eens gevoeld hebben, omdat iemand ons hart brak. Met een oversized bouwvakkershamer. En vervolgens achter gelaten worden, terwijl ons laatste levenszin over de straat weg loopt. Zo, de waterkolk in.
Nee, een gebroken hart is niet fijn. Wraak, lijkt misschien een geweldig plan, maar is dit niet. Als we echt onze ex zijn bakkes zouden toetakelen met een baksteen, zullen we daarna vast wat uren doorbrengen op het politiebureau. En om heel eerlijk te zijn, word ik niet bepaald nat van een paar agentjes die mij gaan vertellen wat wel, en wat niet kan.

Als alles ongestraft zou kunnen, dan liepen er zonder enige twijfel een stuk minder klootzakken en hoertjes op straat. Dan had jij je ex nooit willen wurgen, en je buurvrouw had nooit in het midden van de nacht haar man op straat hoeven gooien. We hadden dan met z’n alle kunnen genieten van een vlekkeloos leventje, met een constante en fijne nachtrust.
Helaas, is het niet anders. Hij breekt jouw hart. Zij steekt een mes in je rikketik en haalt hem vervolgens heen en weer alsof het een spelletje is. Want dat is het voor de Meneertjes Hufter en de Mevrouwtjes Soa. Het is allemaal een spel, en zolang zij er gelukkig van worden, zal niets ze tegenhouden.

Toch is er iets wat jij kunt doen. Veeg de tranen weg, zet de tranentrekkende zielepietjes muziek uit en stop per direct met het dieet van comfort food. De kilo’s die je erbij aan het vreten bent, zullen er niet voor zorgen dat je weer snel te grazen genomen word door de next Crush.

Breekt jouw hart, breek zijn kloten. Je kunt Meneer Hufter ook te grazen nemen, zonder lichamelijk leed. Of, voor de vrouwenhaters onder ons. Het is mogelijk, om Mevrouw Soa haar vreugd te ontnemen, zonder dat je haar poes dicht laat laseren door een chirurg zonder diploma.
Het is heel simpel, en met een beetje doorzettingsvermogen zo gefixt. Het antwoord op al ons hartenzeer is easy; get the fuck over it. Hoe vervelend is het voor jou, om een van je vijanden te zien genieten? Als ik mijn aartsrivaal zie lachen, zou ik het liefste zijn tanden willen raken met een stoeptegel. Meerdere malen, achter elkaar.
Dus, get the fuck over it en geniet van de dingen om je heen. Geen ruzie meer met Meneer Hufter of Mevrouw Soa, omdat de afwas niet gedaan is. Geen preken meer, omdat we het niet met elkaar eens zijn. En eindelijk, eindelijk.. hoeven we niet meer naar elkaars modeflaters te staren, terwijl we bijna blind worden.

Geniet, en zijn kloten zullen pijn voelen. Met een beetje geluk vinden Meneer Hufter en Mevrouw Soa elkaar, en dan… dan kunnen wij met z’n alle pas echt lachen.

Rumag blog November – nummer twee.

 

Bron afbeelding.

10 comments on “Breekt jouw hart, breek zijn kloten.

  1. Haha heerlijk hoe je een vlekkeloos leventje kan beschrijven. Zou idd heerlijk zijn om een wereld zonder eikels etc te hebben. Alleen wanneer is iemand een klootzak of eikel of kut wijf? Wanneer mogen we met diegene afrekenen? Maar ik snap je punt, daar gaat het om. Ik vind je schrijf stijl echt tof. Je knalt er lekker op los en het leest lekker weg.

  2. Oh ja enorm herkenbaar. En het beste wat je kan doen wanneer je meneer Asshole tegenkomt is tonen dat je ook zonder hem ook gelukkig kan zijn. Meestal maken ze dan een opmerking over sex.
    Alsof je voor klaarkomen mannen nodig hebt. (en op dat punt lopen ze meestal een beetje beschaamd weg, of heel erg beschaamd, dat hangt af van het Assholeniveau)

    Heerlijk geschreven, zoals altijd.

Geef een reactie