Abruptus

Alles neemt andere vormen aan, zelfs als er niets veranderd. De tijd tikt weg terwijl dagen blijven komen. Er komt een moment waarop het einde aanbreekt, maar niets zal echt wijzigen. Voor een ander blijft alles altijd hetzelfde. Voor ons? Voor ons blijft het gewoon anders.

Het is op dit moment vrij laat. Of vroeg, het ligt er maar net aan hoe je het bekijkt. De seconden tikken weg en ik hoor de wijzer zijn weg slaan door de stilte. Zelfs in het duister van de nacht is het hier nooit echt stil. Heerlijk. (1.23 Wat een prachtig tijdstip.)

Geniet allemaal maar van het weekend, dat doe ik ook. En ik zal echt braaf reageren op jullie reacties, maar voor nu. Kruip ik onder de dekens.

Bron afbeelding.

20 comments on “Abruptus

 1. En er wordt ook gewoon gewerkt in dit soort weekenden, wat trouwens ook fijn is. Weg van de drommen mensen die denken dat ze ineens naar buiten moeten om leuke dingen te doen ๐Ÿ˜‰

  1. Wel even naar John zwaaien dan hoor! Mijn wekker was een negenjarig meisje wat graag cartoons wilde kijken in het bed van haar grote zus. Na nog geen vijf uur slaap begon de dag, maar hij was mooi. En daar gaat het om natuurlijk. Mocht je nog in Zeeland zijn, geniet er maar van!

 2. Ik ben al zeer lang gefascineerd door tijd. Gek eigenlijk, maar ik kan er ook niets aan doen. Die wijzer bij jou, die je hoort tikken slaat als een zwaard door vergetelijkheid,(geen woord I know) want alles wat is wordt wat was, en uiteindelijk vergeten we alles.. Al was het maar omdat we er uiteindelijk zelf niet meer zijn. Maar de wereld draait door.

  De clip is echt leuk in elkaar gezet ๐Ÿ™‚

  1. Helemaal niets geks aan, dingen die boeien heeft iedereen en tijd is zeker heel fascinerend. Het is een creatie waar we onszelf graag gek mee maken van tijd tot tijd. Oh, dat klonk ook lekker ๐Ÿ˜› Vergetelijkheid mag van mij wel in het woordenboek, ik ben pro nieuwe woorden.
   Ben zo gek van John Coffey, de clip is weer eens lekker wat anders.

 3. Je schrijft mooi, maar ik heb altijd zin om je een knuffel te geven als ik iets van je lees zoals vandaag. Mijn moederlijke gevoelens komen boven Cassilda. Hopelijk vind je dat niet erg?;)

 4. Het was vandaag een heerlijke dag om vrij te zijn en buiten te zijn. Ik hoop dat je er iets van hebt meegekregen.
  Van de bieb heb ik net het boek “Waarom het leven sneller gaat als je ouder wordt” gehaald. Ik vraag me de laatste tijd zo vaak af waarom de tijd zoveel sneller gaat ๐Ÿ˜‰
  Hoezo “braaf” reageren? Op elke andere manier mag ook!
  Liefs Kakel

  1. Klinkt wel als een boeiend boek! Tijd lijkt soms ook sneller te gaan, het bewijs dat het allemaal een kwestie van beleving is. Maar dat is alles natuurlijk. Haha, het braaf reageren.. Normaal reageer ik (of probeer ik dat) dezelfde dag nog te doen. Dat schoot er dit weekend even bij in.

 5. Wel ouder maar niet volwassen wordt braaf, is me dat schrikken.
  Geeft niks hoor, ik heb zo vaak goeie voornemens die ik smorgens weer vergeet.
  Neem er maar lekker de tijd voor. -:) <3.

 6. Volwassen is vies, daar heb ik nog geen zin in. Hopelijk blijft dat zo, want wie wil er nou niet eeuwig tussen de kind/volwassen fase inhangen. Het zit zo vol leven. Goede voornemens, ai. Die duren nooit lang hier. X

 7. ik heb genoten van het weekend! Sterker nog, ik ben nu nog aan het huilen omdat ik weer moest werken vanmorgen ๐Ÿ˜‰ Hoop dat jou weekend ook heerlijk was! x

Geef een reactie